• Jobba hos oss

Skicka in din ansökan till oss

Om du är intresserad av en karriär hos oss, vänligen skicka in ditt cv samt en beskrivning varför du vill jobba hos oss och vilken position du ansöker om.

Sekretesspolicy för arbetssökande
Use this property to display a short description or any instructions, notes, or guidelines that the visitor should read when filling out the form. This will appear directly below the form name.

Privacy Statement for Job Applicants

Konftel AB & Avaya Sweden AB är personuppgiftsansvariga för de personuppgifter du tillhandahåller Konftel AB & Avaya Sweden AB eller som Konftel AB & Avaya Sweden AB samlar in på annat sätt.  

Dina personuppgifter behandlas konfidentiellt och kommer endast att används endast av Konftel AB & Avaya Sweden AB och dess närstående bolag eller tjänsteleverantörer som agerar för Avaya för ovannämnda förädlingsändamål för att genomföra och administrera ansökningsförfarandet och i samband med och under en eventuell anställning. 

Personuppgifterna behandlas på grundval av lag och i förekommande fall vårt berättigade intresse av att behandla personuppgifter. Genom att tillhandahålla oss personuppgifter anses du ha samtyckt till att vi samlar in, lagrar, behandlar och använder dina personuppgifter för de ändamål som anges ovan.  

Det är möjligt att personuppgifterna kan komma att överföras till tredje land. I de fall så sker åtar sig Avaya att se till att överföringen av personuppgifter sker i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning.  För Avaya närstående bolag uppnås detta genom de bindande företagsbestämmelser (Avaya Binding Corporate Rules) som Konftel AB & Avaya Sweden AB omfattas av och vilka också publiceras på Avayas webbplats och för underbiträden till Avaya genom standardavtalsklausuler som beslutats av EU-kommissionen. 

Personuppgifterna lagras under den tid ansökningsperiodenpågår eller den längre tid som påkallas med anledning av att ett anställningsavtal ingås. 

Du har rätt att kostnadsfritt begära information från oss om användningen av de personuppgifter som rör dig. Vi kommer på din begäran eller på eget initiativ rätta eller radera uppgifter som är felaktiga eller begränsa behandlingen av sådana uppgifter. Du har vidare rätt att begära att dina uppgifter inte behandlas för direktmarknadsföringsändamål. Du har också rätt att få del av dina personuppgifter i ett maskinläsbart format eller, om det är tekniskt möjligt, att få uppgifterna överförda till en tredje part som du anvisar.  

Om du är missnöjd med vår behandling kan du lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet vilket i Sverige är Datainspektionen (www.datainspektionen.se). Du kan också vända dig till tillsynsmyndigheten i det land där du bor eller arbetar.  

Har du frågor om vår personuppgiftsbehandling eller önskar information om vilka personuppgifter om dig vi behandlar är du välkomna att kontakta  Avaya Data Protection Officers på dataprivacy@avaya.com

Hitta återförsäljare

Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220


Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director



Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220


Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220


Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Nipun Khanna
Nipun Khanna
Sales director for Southern Asia and ME



Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220


Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Simon Chin
Simon Chin
Regional Sales Director APAC



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager


Dina lokala återförsäljare

Visa alla
Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager



Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Tero Huovinen
Tero Huovinen
Sales Representative Finland


Dina lokala återförsäljare

Visa alla
Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220


Holger Klenner
Holger Klenner
Key Account Manager Germany
+49 (0)2173 499 5841
Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220


Dina lokala återförsäljare

Visa alla
Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Simon Chin
Simon Chin
Regional Sales Director APAC



Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager



Nipun Khanna
Nipun Khanna
Sales director for Southern Asia and ME



Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director



Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Simon Chin
Simon Chin
Regional Sales Director APAC



Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220


Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director



Simon Chin
Simon Chin
Regional Sales Director APAC



Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220


Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager



Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220


Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager



Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220



Dina lokala återförsäljare

Visa alla
Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director



Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager


Dina lokala återförsäljare

Visa alla
Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director


Dina lokala återförsäljare

Visa alla
Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220


Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director



Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director


Dina lokala återförsäljare

  • 1

    Africa Telco Business (PTY) Ltd

    Unit 7 Coram Office Park, Ferero Road, Randparkridge

    0027117924962

  • 2

    Aria Technologies Africa (PTY) Ltd

    24 Tsessebe Crescent
    Building 9, Corporate Park South
    Midrand, 1685, South Africa

    0027112030360

  • 3

    Electronic Communications Network (PTY) Ltd

    Unit 10, Growthpoint Business Park, Midrand, Gauteng

    002710590000

  • 4

    Trenic Industries (PTY) Ltd

    Unit C, Building 2, 5 Woodlands Drive Office park
    Woodmead 2191, South Africa

    0027114664278

Visa alla
Nipun Khanna
Nipun Khanna
Sales director for Southern Asia and ME



Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director



Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager



Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager


Dina lokala återförsäljare

Visa alla
Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220


Simon Chin
Simon Chin
Regional Sales Director APAC



Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220


Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director



Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director



Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220


Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220


Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director


Dina lokala återförsäljare

Visa alla
Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220


Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director



x

När du väljer Konftel

Konftel är en pionjär när det gäller telefonmöten. Sedan starten 1988 har vi hjälpt företag och organisationer över hela världen att träffas på distans. Med våra konferenslösningar kan du samarbeta effektivt och miljövänligt med utmärkt ljud- och videokvalitet. Vi är Climate Neutral Certified.


Söker du efter hjälp att hitta de rätta produkterna för ditt företag? Vi finns här för att visa dig fram till den optimala lösningen, vänligen kontakta Konftel försäljning. Och du har väl testat vår användbara produktväljare?


Två års garanti

Alla Konftels produkter kommer med två års garanti. Det är en trygghet för dig som kund och ett bevis på att vårt engagemang inte tar slut efter köptillfället. Vi erbjuder även service efter garantitiden. Läs mer på supportsidorna.

 

Testa innan du köper

Vi erbjuder företag möjligheten att testa en produkt innan köp. Det gäller på de flesta marknader där Konftel har distribution. Ansök och bli kontaktad av en försäljare.


Testa