KONFTEL 300Wx

Video

Konftel Wireless IP with IP DECT 10 and Konftel 300Wx

Learn how to set up the Konftel IP DECT 10 and Konftel 300Wx.

Titta på filmen

Using Konftel 300W/300Wx with Skype

This video will show you how to use the Konftel 300W/300Wx with Skype to make a video call.

Titta på filmen

Register a Konftel 300W/300Wx to a Konftel DECT base

This video will guide you how you register the Konftel 300W/300Wx to a Konftel DECT base.

Titta på filmen

Konftel 300-series SD-call recording

Learn how to record a conference call with the Konftel conference phones. SD-call recording is available in...

Titta på filmen

Add expansion microphones to your Konftel

Expansion microphones is available for Konftel 250, Konftel 300, Konftel 300IP and Konftel 300M.

Titta på filmen

Import contacts via SD card in Konftel 300Wx/300W/300M

How to import contacts via SD card in Konftel 300W/ Konftel 300M/ Konftel 300Wx.

Titta på filmen

Interoperabilitet

Konftel 300Wx är en DECT-telefon som stödjer version 6.0 av standarden och är kompatibel med GAP/CAT-Iq. Den fungerar även som USB-ljudenhet.

DECT-SYSTEM
Konftel 300Wx is GAP-kompatibel och fungerar sannolikt i all GAP-miljöer. Inställningarna i ett GAP-system kan påverka interoperabilliteten. Har du ett system som inte är listat i tabellen? Kontakta supporten så får du hjälp att konfigurera Konftel 300Wx i ditt system.Testad = Basfunktioner testade.
Kan registrera, ringa upp/besvara samtal.
HD-ljud = Stöder wideband codec G722 over CAT-iq.
Brand Model  DECT Base Testad HD-ljud stöds Notes
Mitel (Aastra) BusinessPhone   Ja
Mitel (Aastra) MX One/MD110* BS300/BS330  Ja
Mitel (Aastra) MBU400   Ja
Mitel (Aastra) OpenCom X320 RFP21  Ja   Kryptering måste avaktiveras.
Mitel (Aastra) OpenCom X320  RFP22 Ja   Kryptering måste avaktiveras.
Mitel (Aastra) 400-series SB-x  Ja   470 2.1, Testad with SB-4+
Mitel (Aastra) OpenCom X320 RFP 32IP (SIP DECT)  Ja
Mitel (Aastra) OpenCom X320 RFP35  Ja Ja
Alcatel-Lucent OmniPCX Enterprise RBS  Ja
Alcatel-Lucent OmniPCX Enterprise IBS  Ja
Alcatel-Lucent OmniPCX Enterprise TDM/IP DECT  Ja   » Inter-Working Report
Avaya IP Office IPBS  Ja
Avaya Aura Communication Manager   Ja   » CM R4 IPBS-guide
Mitel CX3300 MCD 5.0 Mitel IP Dect 5.0.11  Ja
Panasonic KX‐TDA 15   Ja
Philips Sopho IS3000*   Ja
Philips Sopho 2000 IPS   Ja
Atos Unify/Siemens HiPath 3000   Ja
Atos Unify/Siemens HiPath 4000   Ja
Atos Unify/Siemens HiPath Cordless IP V1   Ja   Måste använda "Assigned TPUI"-läge**
Atos Unify OpenScape 4000 V7 DECT BS4/5  Ja   » Certificate
Atos Unify OpenScape 4000   Ja
Atos Unify  OpenScape Voice
IP DECT V2.1  Ja
Gigaset IP DECT Pro Series  N720/N510*** Ja Ja
IKON IP DECT   Ja   Måste använda "Assigned TPUI"-läge**
SpectraLink IP DECT Server 400 (EU/US)   Ja   » Testprotokoll
RTX IP DECT 8660   Ja Ja  Måste använda firmware 03.24 b3 eller högre för RTX base
Ascom Ascom IP DECT V9 IP DECT V9  Ja   Använd 3rd Pty PARK

* kontakta supporten om du har problem med registreringen.
** i vissa system måste du logga in som "super admin" för att kunna se the Default TPUI-kryssrutan (och avmarkera den).
*** kontakta supporten om du har problem med denna modell.

MOBILNÄTVERK
Anslutning till mobiltelefoner via kabel (tillval), modularkontakt 6/6.
» Se alla tillgängliga mobilkablar
ANALOG ANSLUTNING
Konftel DECT ansluts till publik analog telefonlinje eller PBX med ett analogt kort via modularkontakt 6/6, RJ11.
DATOR FÖR VOIP OCH UC
Ansluter till dator med bifogad USB-kabel, 2.0.
Operativsystem Ljud Uppgradering*
Windows XP/Vista/7/8 JA JA
Mac OS X (10.6) JA
Linux (Fedora 20) JA

* Möjlighet att uppgradera konferenstelefonen via Upgrade Utility

FAQs

Bläddra i kategorierna för att hitta svaret du behöver

Set up

Audio

Update

Features

Other

Accessories

Fortfarande fast?

Det är nog dags att du talar med någon av våra experter.

Kontakta support

Mjukvaruuppdatering

Så installerar du den senaste versionen

Konftel 300Wx v. 2.0.9
2021-06-24

• Fix issue with some batteries stuck in sleep mode
  • Fine tune microphone frequency response
  • Added possibility to adjust receive level for USB in service menu
Visa ändringslogg

Uppdatera din Konftel 300Wx

Steg 1: Installera Konftel Upgrade Utility

Konftel Upgrade Utility är en programvara som har utvecklats av Konftel för uppdatering av programvaran på din konferenstelefon.

Hämta och kör installationsfilen och följ anvisningarna.

Det kan hända att du måste köra installationsprogrammet som administratör.

Systemkrav
Ladda ner Upgrade Utility

Steg 2: Uppdatera din Konftel konferenstelefon

Starta Konftel Upgrade Utility, du kan nu hitta den på din startmeny, och följ instruktionerna.

Vi rekommenderar att du låter Konftel Upgrade Utility automatiskt få ladda ner och installera den senaste mjukvaran.

När du är klar så avslutar du Konftel Upgrade Utility och startar om din Konftel.

Manuell nerladdning av mjukvara

Det är också möjligt att ladda ner den senaste versionen och installera filen direkt från din dator med hjälp av Konftel Upgrade Utility. Detta kan vara användbart om du har begränsningar för webbåtkomst eller att en konferenstelefon inte är installerad och ansluten till Internet.

Ladda ner mjukvara

Uppdatering via SD-minneskort

Du kan även använda SD-minneskort för att uppdatera mjukvaran i din konferenstelefon. Då ska du använda den särskilt anpassade SD-uppdateringsfilen. Vänligen notera att en uppdatering via SD-kort kommer att återställa din konferenstelefon till fabriksinställningar.

1. Ladda ner SD-filen nedan.
  2. Kopiera filen till SD-kortet och placera den i roten av filstrukturen (2GB rekommenderas).
  3. Sätt telefonen i uppdateringsläge.
  4. Tryck ner HOLD-tangenten (i uppdateringsläge) för att börja uppdateringen från SD-kortet.
  5. Följ instruktionerna på skärmen.

Konftel 300Wx SD-uppdatering » Visa ändringslogg

Uppdatera DECT-modulen i Konftel 300Wx

Detta behövs ibland för att förbättra kompatibiliteten. Följ stegen nedan för att uppdatera DECT-firmware i Konftel 300Wx.

1. Se till att du har den senaste mjukvaran installerad i din Konftel 300Wx innan du uppdaterar DECT-modulen.
  2. Ladda ner DECT-filen nedan.
  3. Kopiera filen till SD-kortet och placera den i roten av filstrukturen.
  4. Sätt in SD-kortet i din Konftel 300Wx.
  5. Gå till MENU (gear) > Settings > Upgrade mode och välj DECT.
  6. Progresspunkter kommer att visas på skärmen under uppdateringen vilket tar ungefär tre minuter. "SUCCESS" ska visas på skärmen när den är klar.
  7. Starta om Konftel 300Wx. Den är nu klart för normal drift.
  8. Verifiera DECT-firmwareversionen i menyn MENU > STATUS. Stega med piltangenterna för att få mer information.

Konftel 300Wx DECT-modul » Visa ändringslogg

Update Konftel IP DECT 10 via web interface

1. Log in to the web interface of the IP DECT 10.
      (You can find the IP address in MENU > STATUS of the Konftel 300Wx)

IP DECT 10
    2. Click on "Firmware Update" and enter the following values:
      Firmware update server address = http://upgrade.konftel.com
      Firmware path = /Download/konftel_ip_dect_10
      Required version = eg. 355 for version 3.55
      Required branch = eg. 22 for branch 22 (required only if version is same as on IP DECT 10)

IP DECT 10
    3. Click on “Save/Start update” to proceed with the upgrade.
    4. LEDs will flash red during upgrade and turn green when done.
    5. Log in to IP DECT 10 and check firmware version on status page.

Manual software download Konftel IP DECT 10

This can be useful if you have restricted internet access or if a conference phone is not installed and connected to the internet.

Konftel IP DECT 10 » View changelog

End-user license agreement (EULA)

Genom att ladda ner mjukvaran godkänner du också EULA-villkoren i det här dokumentet.

EULA dokument

Två års garanti

Din trygghet

Alla Konftel-modeller levereras med två års garanti. Garantin är ogiltig om produkten har skadats till följd av oaktsamhet, felaktig användning, manipulering eller obehörig modifiering eller om produkten har utsatts för brand, elektrisk storm eller överdriven spänning. En avgift kommer att debiteras för returprodukter som visar sig vara utan defekt.

Service efter garanti

Service erbjuds som en tjänst efter garantins utgång. Skapa ett ärende och beskriv felet så skickar vi ett kostnadsförslag.

Skapa ärende

Kontakta support

Telefon

Svar inom 24 timmar

Hitta återförsäljare

Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220

Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director

Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220

Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220

Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Nipun Khanna
Nipun Khanna
Regional Sales Manager - India & Middle East

Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Simon Chin
Simon Chin
Regional Sales Director APAC

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager

Dina lokala återförsäljare

Visa alla
Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager

Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager

Dina lokala återförsäljare

Visa alla
Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220

Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220
Holger Klenner
Holger Klenner
Key Account Manager Germany
+49 (0)2173 499 5841
Lothar Schumann
Lothar Schumann
Channel Sales Germany
+49 (0)336 386 0597

Dina lokala återförsäljare

Visa alla
Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Simon Chin
Simon Chin
Regional Sales Director APAC

Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager

Nipun Khanna
Nipun Khanna
Regional Sales Manager - India & Middle East

Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director

Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Simon Chin
Simon Chin
Regional Sales Director APAC

Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220

Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director

Simon Chin
Simon Chin
Regional Sales Director APAC

Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220

Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager

Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220

Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager

Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220

Dina lokala återförsäljare

Visa alla
Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director

Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager

Dina lokala återförsäljare

Visa alla
Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director

Dina lokala återförsäljare

Visa alla
Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220

Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director

Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director

Dina lokala återförsäljare

• 1

Africa Telco Business (PTY) Ltd

Unit 7 Coram Office Park, Ferero Road, Randparkridge

0027117924962

• 2

Aria Technologies Africa (PTY) Ltd

24 Tsessebe Crescent
    Building 9, Corporate Park South
    Midrand, 1685, South Africa

0027112030360

• 3

Electronic Communications Network (PTY) Ltd

Unit 10, Growthpoint Business Park, Midrand, Gauteng

002710590000

• 4

Trenic Industries (PTY) Ltd

Unit C, Building 2, 5 Woodlands Drive Office park
    Woodmead 2191, South Africa

0027114664278

Visa alla
Nipun Khanna
Nipun Khanna
Regional Sales Manager - India & Middle East

Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director

Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager

Jörgen Rönnqvist
Jörgen Rönnqvist
Area Sales Manager Nordic and Baltic countries

Mattias Hedin
Mattias Hedin
Key Account Manager

Dina lokala återförsäljare

Visa alla
Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220

Simon Chin
Simon Chin
Regional Sales Director APAC

Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220

Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director

Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Dina lokala återförsäljare

• 1

MyCOMtn SARL

19 Rue Abou Baker Elbekri
    1073 Montplaisir Tunis
    Email: contact@mycomtn.com

+216 70028000

Visa alla
Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director

Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220

Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220

Jeff May
Jeff May
Regional Sales Director

Dina lokala återförsäljare

Visa alla
Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Ralf Kalker
Ralf Kalker
Regional Sales Director
+49 (0)221 959 2220

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

Peter Gasparro
Peter Gasparro
Regional Sales Director

Patrick Wiltse
Patrick Wiltse
Regional Sales Director

x

När du väljer Konftel

Konftel är en pionjär när det gäller telefonmöten. Sedan starten 1988 har vi hjälpt företag och organisationer över hela världen att träffas på distans. Med våra konferenslösningar kan du samarbeta effektivt och miljövänligt med utmärkt ljud- och videokvalitet. Vi är Climate Neutral Certified.

Söker du efter hjälp att hitta de rätta produkterna för ditt företag? Vi finns här för att visa dig fram till den optimala lösningen, vänligen kontakta Konftel försäljning. Och du har väl testat vår användbara produktväljare?

Två års garanti

Alla Konftels produkter kommer med två års garanti. Det är en trygghet för dig som kund och ett bevis på att vårt engagemang inte tar slut efter köptillfället. Vi erbjuder även service efter garantitiden. Läs mer på supportsidorna.

Testa innan du köper

Vi erbjuder företag möjligheten att testa en produkt innan köp. Det gäller på de flesta marknader där Konftel har distribution. Ansök och bli kontaktad av en försäljare.