KONFTEL 55

Video

Using Konftel 55 series with Skype

Titta på filmen

Using Konftel 55 series with Microsoft Lync

This video describes the Microsoft Lync integration in the Konftel 55 series.

Titta på filmen

Using Konftel 55 series with a deskphone

Titta på filmen

Use Konftel 55 series with Scopia Desktop

This video will show you how to use Konftel 55 series with the Scopia Desktop client.

Titta på filmen

Use Konftel 55 series with Vidyo Desktop

This video will show you how to use Konftel 55 series with the Vidyo Desktop client.

Titta på filmen

Konftel 55 series - record your calls

Titta på filmen

Konftel 55 series - connect headset

Titta på filmen

Konftel 55 series - how to upgrade using USB

Titta på filmen

Konftel 55 series - how to upgrade using SD

Titta på filmen

Dr Sound explains sound levels

In this visit to the world of sound and acoustics Dr Sound will take you on a tour through the concept of...

Titta på filmen

Interoperabilitet

Konftel 55 stödjer en rad olika anslutningssätt och IT-miljöer. Här hittar du en överskådlig sammanställning.

DIGITAL PBX
Compatible with virtually any digital phone set via the additional Deskphone adapter (900102126).

COMPUTER FOR VOIP AND UC
Connects to computer with enclosed USB cable, 2.0.
Operating system Audio Upgrade*
Windows XP/Vista/7/8/10 Yes Yes
Mac OS X 10.6/10.11 Yes No
Linux (Fedora 20) Yes No
* Possibility to upgrade the conference phone by Upgrade Utility
MOBILE NETWORK
Connects to cell phones with optional cables.

FAQs

Bläddra i kategorierna för att hitta svaret du behöver

Set up

Audio

Upgrade

Features

Other

Accessories

Fortfarande fast?

Det är nog dags att du talar med någon av våra experter.

Kontakta support

Mjukvaruuppgradering

Så installerar du den senaste versionen

Konftel 55 v. 3.1.5
2017-11-17

• Improved battery indication
  • Improved headset features (listening mode, external microphone) for Konftel 55Wx and Konftel 55 with model name 55D01E.
Visa ändringslogg

Uppgradera din Konftel 55

Steg 1: Installera Konftel Upgrade Utility

Konftel Upgrade Utility är en programvara som har utvecklats av Konftel för uppgradering av programvaran på din konferenstelefon.

Hämta och kör installationsfilen och följ anvisningarna.

Det kan hända att du måste köra installationsprogrammet som administratör.

Systemkrav
Ladda ner Upgrade Utility

Steg 2: Uppgradera din Konftel konferenstelefon

Starta Konftel Upgrade Utility, du kan nu hitta den på din startmeny, och följ instruktionerna.

Vi rekommenderar att du låter Konftel Upgrade Utility automatiskt få ladda ner och installea den senaste mjukvaran.

När du är klar så avslutar du Konftel Upgrade Utility och startar om din Konftel.

Manuell nerladdning av mjukvara

Det är också möjligt att ladda ner den senaste versionen och installera filen direkt från din dator med hjälp av Konftel Upgrade Utility. Detta kan vara användbart om du har begränsningar för webbåtkomst eller att en konferenstelefon inte är installerad och ansluten till Internet. Du kan även uppgradera mjukvaran med hjälp av ett SD-minneskort. (Konftel 55 använder samma mjukvara för uppgradering via SD-kort som för uppgradering via Konftel Upgrade Utility).

Ladda ner mjukvara

Konftel Device Connector » Visa ändringslogg

End-user license agreement (EULA)

Genom att ladda ner mjukvaran godkänner du också EULA-villkoren i det här dokumentet.

EULA dokument

Två års garanti

Din trygghet

Alla Konftel-modeller levereras med två års garanti. Garantin är ogiltig om produkten har skadats till följd av oaktsamhet, felaktig användning, manipulering eller obehörig modifiering eller om produkten har utsatts för brand, elektrisk storm eller överdriven spänning. En avgift kommer att debiteras för returprodukter som visar sig vara utan defekt.

Service efter garanti

Service erbjuds som en tjänst efter garantins utgång. Skapa ett ärende och beskriv felet så skickar vi ett kostnadsförslag.

Skapa ärende

Kontakta support

Telefon

Svar inom 24 timmar

Hitta återförsäljare

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

Visa alla

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

Visa alla

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

Visa alla

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

Visa alla

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

• 1

Africa Telco Business (PTY) Ltd

Unit 7 Coram Office Park, Ferero Road, Randparkridge

0027117924962

• 2

Aria Technologies Africa (PTY) Ltd

24 Tsessebe Crescent
    Building 9, Corporate Park South
    Midrand, 1685, South Africa

0027112030360

• 3

Electronic Communications Network (PTY) Ltd

Unit 10, Growthpoint Business Park, Midrand, Gauteng

002710590000

• 4

Trenic Industries (PTY) Ltd

Unit C, Building 2, 5 Woodlands Drive Office park
    Woodmead 2191, South Africa

0027114664278

Visa alla

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

Visa alla

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

Visa alla

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

Visa alla

Kontakta oss för råd

OK, så ditt land fanns inte i listan här ovanför. Misströsta inte, vi hjälper dig att hitta en bra handlare med Konftel-produkter. Klicka bara på knappen och skriv in dina uppgifter.

Kontakta oss

x

När du väljer Konftel

Konftel är en pionjär när det gäller telefonmöten. Sedan starten 1988 har vi hjälpt företag och organisationer över hela världen att träffas på distans. Med våra konferenslösningar kan du samarbeta effektivt och miljövänligt med utmärkt ljudkvalitet.

Söker du efter hjälp att hitta de rätta produkterna för ditt företag? Vi finns här för att visa dig fram till den optimala lösningen, vänligen kontakta Konftel försäljning. Och du har väl testat vår användbara produktväljare?

Två års garanti

Alla Konftels produkter kommer med två års garanti. Det är en trygghet för dig som kund och ett bevis på att vårt engagemang inte tar slut efter köptillfället. Vi erbjuder även service efter garantitiden. Läs mer på supportsidorna.

Testa innan du köper

Vi erbjuder företag möjligheten att testa en produkt innan köp. Det gäller på de flesta marknader där Konftel har distribution. Ansök och bli kontaktad av en försäljare.