KONFTEL 800

x

Mjukvaruuppdatering

Så installerar du den senaste versionen

Konftel 800 v. 1.0.0.3.0
2019-11-06

• Increased microphone level
  • Minor audio tuning on microphone and speaker
  • Improved speaker clarity in narrowband call (G711, G729, iLBC)
  • Improved noise suppression on microphone with loud background noise
  • Added possibility to add port number in registrar and proxy field in web interface.
  • Fix interoperability with NEC (decreased cnonce length to 32 characters)
Visa ändringslogg

Uppdatera din Konftel 800

Via webbgränssnittet

Det enklaste sättet att uppdatera Konftel 800 är via en dator ansluten till samma nätverk. Logga in på Konftel 800:s webbgränssnitt, som administratör. Via fliken Provisioning kan du söka efter den senaste versionen och installera den automatiskt.

Ladda ner Installation and Administration Guide (pdf)

Manuell nerladdning av mjukvara

Det är också möjligt att ladda ner den senaste versionen och installera filen via Konftel 800:s webbgränssnitt. Detta kan vara användbart om du har begränsningar för webbåtkomst eller att en konferenstelefon inte är installerad och ansluten till Internet.
Ladda ner mjukvara

End-user license agreement (EULA)
Genom att ladda ner mjukvaran godkänner du också EULA-villkoren i det här dokumentet.
EULA dokument

Dokument

Video

Konftel 800

Titta på filmen

Konftel Unite - One Touch Conferencing

Imagine driving and having to enter a 13 digit-long entry code to join a phone meeting. Not only is it a...

Titta på filmen

Konftel C50800 Hybrid

Titta på filmen

Interoperabilitet

Konftel 800 är SIP-kompatibel och fungerar normalt sett i alla SIP-miljöer. Samtidigt optimerar och certifierar vi IP-konferenstelefonen för marknadens ledande kommunikationsplattformar för att kunna garantera egenskaper och funktioner. Här hittar du en överskådlig sammanställning. Om du har ett system som inte är listat i tabellen och du behöver hjälp med att konfigurera Konftel 800 för ditt system, kontakta oss via support så hjälper vi till.

Brand Model Tested Notes
Alcatel-Lucent OXO Rel. 3.1 32001  Yes
Avaya Aura 8.1
Yes
Avaya IP Office Yes
Broadworks Broadsoft Yes
Digium Asterisk 13.19.1 Yes
Equiinet VINA Cloud Yes
FreeSWITCH FreeSWITCH 1.7 Yes
Huawei li9500 Yes
Huawei U1981 Yes
Kamailio Kamailio Yes
Mitel MiVoice Office 400  Yes Disable session replacement
openSIPS openSIPS 2.4.4  Yes
Panasonic  KX-TDA200  Yes
Unify  OpenScape Voice (v. 9.3.34.8) Yes
Unify OpenScape Business X3  Yes
3CX 3CX
Yes

Hitta återförsäljare

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

Visa alla

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

Visa alla

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

Visa alla

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

Visa alla

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

Visa alla

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

• 1

Africa Telco Business (PTY) Ltd

Unit 7 Coram Office Park, Ferero Road, Randparkridge

0027117924962

• 2

Aria Technologies Africa (PTY) Ltd

24 Tsessebe Crescent
    Building 9, Corporate Park South
    Midrand, 1685, South Africa

0027112030360

• 3

Electronic Communications Network (PTY) Ltd

Unit 10, Growthpoint Business Park, Midrand, Gauteng

002710590000

• 4

Trenic Industries (PTY) Ltd

Unit C, Building 2, 5 Woodlands Drive Office park
    Woodmead 2191, South Africa

0027114664278

Visa alla

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

Visa alla

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

Visa alla

Dina lokala återförsäljare

Klicka på knappen för att se listan med några av de återförsäljare vi samarbetar med i ditt land. Finns din vanliga handlare inte med i listan, kontakta dem direkt för att få veta mer om deras Konftel-erbjudanden.

Visa alla

Kontakta oss för råd

OK, så ditt land fanns inte i listan här ovanför. Misströsta inte, vi hjälper dig att hitta en bra handlare med Konftel-produkter. Klicka bara på knappen och skriv in dina uppgifter.